15 de desembre 2009

EL PESSEBRE JA ÉS OBERT

El passat dissabte 12 de desembre a les 18.30h arrencava una cercavila tradicional pels voltants de la Basílica de Santa Maria del Mar, avisant a la gent que seguidament es faria la inauguració del Tradicional Pessebre de la mateixa, van participar els Bastoners del Casc Antic, el Bou i la Mulassa de Barcelona, la Geganta de St. Jaume Apòstol i els Gegants de Santa Maria del Mar.A les 19.30h un cop ja entrades tots els elements festius a l'interior, la Jove Coral de Santa Gemma donava l'inici a la Missa Solemne, a càrrec del Retor de la Basílica, mossèn Ignasi Mora.
Durant la missa vam tenir ocasió de sentir a la Jove Coral, entre mig, van entrar pel passadís central fins a l’altar Major els Bastoners del Casc Antic, oferint un ball i una ofrena per a tots el pressents.

Vam sentir també les paraules del nostre President, l'Abel Plana, que ens avançava una bona notícia, que ens fem grans i que l’any vinent farem una escola/taller de Pessebres, ja us anirem avisant al nostre web.
També va descobrir el Rector de la Basílica juntament amb el nostre President la placa del nostre pessebre que durant tot l'any podrà ser visible.

Agrair a tots els membres de l’entitat i sobretot a les entitats, persones i familiars que ens han donat el seu suport.

No ens volem oblidar de la Federació Catalana de Pessebristes, a la qual estem molt agraïts, i sobretot a la seva secretaria, la Núria, que va venir en representació de la Federació i ens entregà la placa de federats.

Gràcies a tots i totes, i no us oblideu de visitar el Pessebre i els tres diorames, que està obert fins el 10 de Gener.