14 de desembre 2008

El Pessebre obre les seves portes

El passat 14 de desembre el Pessebre de Santa Maria del Mar es va inaugurar. Cinc minuts abans de l’ inauguració va visitar el Pessebre el Cardenal de Barcelona acompanyat per un altre Cardenal que venia de la Ciutat de Roma.

Un cop es va destapar el Pessebre per ésser contemplat, el President de la nostra entitat va dir unes paraules d'agraïment a la Basílica, i a tots el col·laboradors i va fer l'entrega d'uns diplomes especials.
L'entitat va atorgar amb un diploma a cada soci honorífic i fundador. El rector de la Basílica se li va atorgar el de soci honorífic, conjuntament amb Mossèn Vidal i Fra Vicenç, la resta de socis i sòcies els hi van atorgar el de soci fundador, en nostre president sense esperar-s'ho se li van atorgar el títol de President honorífic i el de fundador. Dos sòcies nostres entregaren al President en representació de l'entitat una aquarel·la amb l'escut de l'Associació d'Amics del Pessebre, amb unes paraules a sota. El rector va anunciar que l'Associació d'Amics del Pessebre de Santa Maria del Mar estrenaria ben aviat una nova seu, al carrer Sombrerers just al costat de la Basílica per tal i que pugui treballar i preparar amb força els seus projectes, que l'any vinent en seran molts.

Agrair a Mossèn Ignasi aquesta bona notícia, i esperem estrenar nova seu aviat.